Ansa kohensi tulostaam, Kalle ensinmäisessä kisassaan

Jäsentenvälinen kisa, Äänekoski (ÄH)

Perjantai-iltana 16-vuotias Harjun Woimaa edustava Ansa Pajatie kesytti Pankkarilla rautaa sarjassa 64 kiloa hienosti tempaamalla viisi kiloa enemmän kuin aiemmin, nyt 42 kiloa ja työntämällä kolme kiloa enemmän kuin aiemmin, nyt 53 kiloa. Näin yhteistulos koheni kahdeksan kiloa. Mari Paanasen viime kevään punttikoululainen on kehittynyt kivasti Toni Puurusen valmennuksessa. Tuomareina toimineet huimalaiset, Mari, Maarit Mäntymaa ja Juuso Koskinen saivat vielä ihastella JJK:n jalkapalloilijan, äänekoskelaisen 15-vuotiaan Kalle Ranta-Nilkun otteita, sillä Marin valmennettava ja Juuson reenikaveri  nosti sarjassa 81 kiloa kelpo tuloksen, 130 kiloa, heti ensimmäisissä kisoissaan. Kalle tempaisi 55 kiloa ja työnnössä suorilla käsillä lepäsi 75 kiloa.

Ansan tempaus 42 kiloa ja Kallen työntö 75 kiloa.